Handverzorging

Manicure

Een manicure is een weldaad voor uw handen. Bij een manicurebehandeling beginnen we met een heerlijk handbad. Hierna worden de nagels in vorm gevijld en de nagelriemen teruggeduwd. Hierop volgt een verfrissende handscrub en worden de handen gemasseerd. Hierna kunt u ervoor kiezen om uw nagels te laten lakken. Wij werken met handverzorgingsproducten van het merk Babor.

Gel

Als u geen mooi gevormde, lange nagels heeft, kunnen gelnagels uitkomst bieden. Wij kunnen korte, afgebrokkelde nagels weer fraai maken met behulp van een tip die over de eigen nagel geplakt wordt, maar het is ook mogelijk de gel rechtstreeks op de eigen nagel aan te brengen. Dit is ideaal voor diegene die van zichzelf al lange nagels hebben, maar de nagels willen verstevigen. De gel wordt uitgehard in een UVlamp. Gelnagels zijn ook mogelijk toe te passen op de teennagels.

CND Shellac

CND Shellac is de orginele UV cured polish die zorgt voor ruim twee weken lang een schitterend hoogglans resultaat. Het product wordt rechtstreeks op de natuurlijke nagel aangebracht. De lak wordt gedroogd door middel van een UV lamp. De nagels zijn na de behandeling direct droog dus niet meer wachten tot de lak is gedroogt of beschadigingen. Voor de behandeling hoeft de nagelplaat niet te worden opgeruwd en brengt hierdoor geen schade aan de natuurlijke nagel. Ook het verwijderen van Shellac is niet schadelijk of pijnlijk. Shellac wordt eenvoudig verwijderd door middel van een wrap die doordrenkt is met CND Nourshing Remover. Deze remover bevat macadamia olie en zorgt voor een optimale hydratatie van de nagelplaat.

IBX

IBX is een Revolutionair tweedelig systeem dat dient om beschadigde nagels te herstellen en om natuurlijke nagels sterker te maken.
IBX kan onder alle afweekbare gelproducten gebruikt worden om de natuurlijke nagel te beschermen.
IBX kan ook gebruikt worden om natuurlijke nagels sterker te maken waardoor ook van nature zwakke nagels lang kunnen worden zonder een kunstmatige nagel aan te brengen!
IBX is enig in zijn soort! Dit doordringende en versterkende  systeem werkt binnen in de nagel in plaats van er bovenop.
IBX wordt uitgehard met LED of UV licht en vormt in de bovenste lagen van de nagel een netwerk, dat deze lagen aan elkaar verbindt.


Voetverzorging

Pedicure

De voeten worden vaak overgeslagen als het om verzorging gaat, terwijl we er een groot gedeelte van de dag op lopen of staan. Voeten krijgen dus heel wat te verduren! Als u uw voeten mooi en gezond wilt houden of van uw klachten af wilt, is een bezoek aan onze pedicure een aanrader. Er kan een keuze gemaakt worden tussen een cosmetische voetverzorging of pedicure. Cosmetische voetverzorging is geschikt als u geen problemen aan voeten of teennagels heeft. Bij voeten met problemen als eelt, in groeiende teennagels of eksterogen, is een pedicure behandeling goed.

Afspraak maken Bekijk alle behandelingen