Tijdens de huidige Corona crisis treffen wij de volgende extra maatregelen. Lees ze hier


Beautycentre Cocoon verzorgt uw make-up en visagie voor elke gelegenheid. Van een gewone dagelijkse make-up tot bruidsmake-up, alles is mogelijk. Wij werken met producten van de Babor Face Design Collection. Met de face design collection presenteert Babor een compleet concept, zodat de natuurlijke schoonheid van iedere vrouw kan stralen. De face design collection is speciaal ontwikkeld voor alle vrouwen, die ook thuis willen genieten van de jarenlange, professionele beautykennis van Babor. Elke dag opnieuw mooi.

Make up workshops

Bij beautycentre Cocoon is het mogelijk om in groepjes van circa 6 personen een make-up workshop te volgen. Tijdens deze workshop leert u zich opmaken volgens het Babor Face Design Concept.

Het face design concept gaat uit van het volgende principe: Make-up eerst vorm, dan kleur.

Elke workshop begint met het perfectioneren van de gezichtsvorm. Om de gezichtsvorm te kunnen perfectioneren, moet u natuurlijk eerst uw gezichtsvorm bepalen. Want alleen bij een perfect gemodelleerd gezicht komen de kleuraccenten goed tot hun recht. Al deze technieken worden behandeld tijdens de workshop. Uiteraard komt ook de oog en lipmake-up aan bod. U leert de trucjes om ogen groter of juist kleiner te laten lijken, om lippen voller of smaller te maken. Kortom een leerzame en gezellige workshop.

Een workshop duurt ongeveer 3 uur en is incl. gebruik van make up en koffie of thee.