Tijdens de huidige Corona crisis treffen wij de volgende extra maatregelen. Lees ze hier


Beautycentre Cocoon heeft verschillende mogelijkheden om u te helpen bij het kwijt raken van de overtollige kilo’s. Wij kunnen voor uw situatie een passend programma maken en u hierin ondersteunen.

Transion VIP-afslanken

De Transion VIP-methode is een methode die afslanken op bepaalde plaatsen mogelijk maakt. Met een apparaat worden impulsen via pads aan de spiergroepen gegeven. Door deze impulsen gaan de spieren werken. Als brandstof voor dit ‘werken’ gebruikt het lichaam het omliggende vetweefsel. Dit vetweefsel vermindert daarom op die plaatsen waar het werd aangesproken en zodoende vermindert op die plaatsen ook de omvang.

Isogei

Isogei is een opmerkelijke behandelingsmethode die de spieren traint, waardoor deze sterker worden en hun natuurlijke kortere lengte terug-krijgen. Dit zorgt voor een stevige huid en strakkere spieren.

Lymfepakkingen

De zeer dunne lymfevaten zijn van groot belang voor de afvoer van vloeistoffen uit het weefsel. De lymfepakkingen zijn er op gericht om het afvoeren van afvalstoffen uit het lichaam te stimuleren.