Van natuurlijke look tot “Bambi Eyes”, dat kan met de nieuwste soort semi-permanente wimperverlenging van 1e klas kwaliteit van het merk Lash Extend. Langere, vollere en natuurlijk ogende wimpers die twee maanden blijven zitten. Het geheim van vele sterren!

Wat zijn wimper-extensions?

Bij de wimperextensions wordt elk afzonderlijk natuurlijk wimperhaartje van u zelf met een met een aparte wimperextension verlengd. Voor deze verlenging worden ongeveer 60 haartjes gebruikt. Dit geeft een prachtig natuurlijk effect.

De extensions zijn vervaardigd van een hoogwaardig anti-allergisch materiaal met een vollere aanzet aan de basis die geleidelijk dunner wordt naar het uiteinde, precies zoals een natuurlijke wimperhaar. Ze worden aan de natuurlijke wimpers bevestigd met een speciale bonder (zonder formaldehyde) die zacht en flexibel blijft en geen schade veroorzaakt aan de natuurlijke wimper. U heeft geen mascara meer nodig, maar mag deze wel aanbrengen als u dit nodig vindt.

De wimperextensions blijven gemiddeld twee maanden zitten, afhankelijk van de levensduur van uw natuurlijke wimper(s). Natuurlijke wimpers hebben een gemiddelde levensduur van twee maanden, waarna ze uitvallen en weer nieuw aangroeien. Om een mooie volle wimper te behouden, adviseren wij om iedere 3 tot 4 weken een Refill behandeling uit te voeren. De gemiddelde behandelingsduur voor een nieuwe set Lashes is 90 minuten. Een Refill behandeling duurt gemiddeld 45 minuten.

De voordelen:

  • Mooie volle en lange wimpers
  • Natuurlijke uitstraling
  • Maakt mascara, wimperverf of wimperkruller overbodig
  • Lengte, dikte en kleur aangepast aan uw wensen
  • Praktisch gewichtloos, u voelt de extensions niet
  • Bestand tegen water, traanvocht, licht, zon en zee
  • Blijven circa twee maanden zitten

Voor het mooiste resultaat adviseren wij om de wimpers iedere 3 tot 4 weken bij te laten werken. Hierdoor heeft u altijd wimpers op de lengte die u wenst. Mogelijkheden: De extentions zijn in verschillende kleuren te krijgen. Kleur zorgt voor een oplichtend effect van het oogwit. Gebruik dit als aanvulling of als contrast passend bij de kleur van de ogen.